Beste leden en ouders,

Misschien hebben jullie op sociale media de aankondiging al voorbij zien komen.

Op 3 en 4 januari 2020 staat er een leuke activiteit gepland voor onze jeugdleden.

Wat gaan we doen? Op 3 januari verwachten we jullie om 19.00 uur.

Jullie krijgen die avond een clinic van de spelers van het Heren 1 team. Na deze clinic starten we met onze filmavond. We zullen verschillende films vertonen. Hebben jullie een idee voor een film? Geef dat dan aan ons door. Voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd.

Na het kijken van de films blijven we met zijn allen in de sporthal slapen. De volgende ochtend krijgen jullie natuurlijk een lekker ontbijtje.

Op zaterdag verwachten we vanaf 10 uur jullie familie, met wie je samen een team vormt, zodat we om 11 uur kunnen starten met

“Adri’s Oliebollen-familietoernooi “

Onder het genot van een oliebol en warme chocolademelk spelen we met elkaar het toernooi.

Wat moet je doen om je aan te melden?

Wanneer je het hele weekend mee wilt doen met de activiteiten betaal je € 5,00 per persoon. Je kunt je of via jouw coach of bij de bar in de kantine inschrijven. Let op, wanneer je je inschrijft moet je direct de € 5,00 euro betalen. (Jouw team doet dan gratis mee aan het toernooi)

Wil je alleen mee doen aan het toernooi? Dan betaal je € 1,00 per persoon. Het leukste is natuurlijk als je je met familie inschrijft, wanneer dit niet lukt mag je ook aansluiten bij een ander team. Misschien hebben jullie wel een fantastische naam voor jullie team, geef deze dan ook door.

Gedurende het hele weekend zijn er een aantal volwassenen aanwezig.

Daarnaast zijn er mensen met een BHV en/of EHBO diploma.

Mogelijk hebben jullie ouders nog vragen. Zij kunnen dan contact opnemen met Arnold van Kleij. Telefoonnummer: 06-20635960.(Na 18.00 uur) of via mail: info@rotterdamzuid.com

Het zou fijn zijn als een aantal ouders of volwassen leden willen helpen tijdens het weekend. We kunnen bijvoorbeeld nog hulp gebruiken bij het maken van het ontbijt of het werken in de kantine.

Een sportieve groet,

Richard, Anja, Pamela, Naomi, Anne, Eric, Arnold, Bernadette, Margarita en Fenny.