Beste Leden, Spelers en ouders, (laat deze mail ook aan je ouders lezen)

Na 8 jaar met hart en ziel de vereniging weer op poten gezet te hebben ga ik U mede delen dat ik mijn functie als voorzitter en alles er omheen zal neerleggen vanwege o.a. gezondheids redenen. Ik zal het huidige bestuur achter de schermen ondersteunen en van advies voorzien, maar in de zaal zal ik voorlopig niet vaak meer aanwezig zijn.

Toen ik 8 jaar geleden bij de vereniging kwam stond deze op het punt om te stoppen en het faillissement aan te vragen. Ik ben toen met een compagnon naar de Gemeente gegaan en hebben besproken wat er mogelijk was, zo is er een bedrijfs jarenplan opgesteld en daar zijn we nu. Het is ons gelukt om RZ weer op de been te brengen en is het nu aan de volgende om RZ verder groter te maken.

Ik zal het zeker gaan missen en jullie zullen mij zeker nog zien, ook de nieuwe mensen zal ik op weg helpen met hoe ik het de afgelopen jaren heb gedaan. Na deze mail zullen er diverse mailtjes komen met o.a. de aankomende ledenvergadering waar deze functies en andere zaken uitgevoerd en ingevuld dienen te worden door nieuwe mensen.

De Club moet doorgaan, want we willen toch allemaal dat de jeugd een sportieve toekomst tegemoet gaat, Ik hoop op jullie medewerking en zien elkaar binnenkort op de ledenvergadering.

Jullie voorzitter,
Arnold