Geachte leden en ouders,

Eerder hebben we alle leden al geïnformeerd via de mail over onze evt verhuizing. En omdat de trainers en vrijwilligers er positief tegenover stonden en wij als bestuur RZ graag naar een betere toekomst willen helpen, hebben we besloten om RZ gelijk vanaf dit seizoen vanuit de nieuwe hal te laten starten.

Zodat we gelijk de mogelijkheid hebben om te groeien en zo RZ op sportief en financieel vlak weer gezond te krijgen.

RZ is van oudsher een hechte vereniging die met z’n alle de schouders eronder zet. Mede door de aanwezigheid van een eigen kantine kunnen we weer een eigen clubhuis inrichten, we zijn gestart met opknappen maar kunnen nog wel hulp en spullen gebruiken.

Graag nodigen we jullie uit op woensdag avond 4 september vanaf 17.30 uur om ons nieuwe onderkomen te komen bekijken. Dit is gelijk de eerste trainingsmogelijkheid. (start 18.00 uur)

Waar ? vragen jullie je nu denk ik wel af :  Sporthal van het Albeda Collega aan de Haastrechtstraat nr 5 (bij het Maasstadziekenhuis)

met sportieve groet,
Arnold van Kleij, voorzitter
en bestuur Basketbal vereniging Rotterdam-Zuid.

p.s. door deze snelle beslissingen is de zaal nog niet gereed voor wedstrijden, deze week wordt bv de wedstrijdlijnen aangebracht, maar de baskets zijn in bestelling.

Wij zullen dus de eerste maand (14-21 en 28 september) de wedstrijden in de Enk spelen.

We hopen dat 4/5/6 oktober de nieuwe locatie feestelijk te kunnen vieren.