Veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht van de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via info@rotterdamzuid.com, we helpen je graag verder!

We hebben teams voor verschillende leeftijdsgroepen, vanaf 6 jaar. Kijk op de pagina met teamindelingen om te zien welke groep het beste past.

De contributie verschilt per leeftijdscategorie en teamniveau. Je kunt alle details over de contributie vinden onder het kopje "informatie" en scrollen naar 'Contributie 2024/2025.

De trainingsschema’s verschillen per team. Op de pagina "Trainingsschema" vind je de exacte tijden en locaties voor elk team.

Zorg ervoor dat je sportschoenen, sportkleding en een flesje water bij je hebt. De vereniging verzorgt de ballen en andere benodigdheden.

De thuiswedstrijden worden gespeeld in onze sporthal, De sportmotor. De uitwedstrijden kunnen variëren afhankelijk van het team en de tegenstander. Je vindt het wedstrijdschema in de NBB app.

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers voor verschillende taken, zoals het begeleiden van teams, fluiten of tafelen bij wedstrijden, of helpen bij evenementen. Neem contact met ons op via de pagina "Vrijwilligers' als je geïnteresseerd bent.

Clubkleding en merchandise kun je via onze webshop bestellen. Hier vind je teamkleding, trainingspakken en andere items met het logo van de vereniging.

Als je niet kunt deelnemen aan een training of wedstrijd, geef dit dan zo snel mogelijk door aan je coach via de teamapp.

Bij blessures is het belangrijk dat je direct je coach informeert. Wij raden aan om bij ernstige blessures een arts te raadplegen. Afhankelijk van de blessure kunnen we meedenken over herstelplannen en alternatieve trainingsvormen.

Voor nieuwe leden bieden wij de mogelijkheid om proeftrainingen te volgen voordat je je inschrijft. Meld je aan via ons inschrijfformulier op de pagina 'Try-outs'. Let wel op de try-out periode. Buiten deze periode om is het niet mogelijk om voor try-outs aan te melden.