Trainingen

Trainingen zullen altijd doordeweeks zijn. Over het algemeen heeft een team één of twee keer in de week training. Benieuwd wanneer jouw team traint?

bekijk trainignsschema

Jaarlijkse RZ Gala

Het hebben van plezier is het belangrijkst! Sporten is en moet leuk zijn. Daarom organiseren wij één keer per jaar het RZ Gala. Met deze dag vieren wij de successen, door middel van uitreiken van prijzen o.a. M.V.P. (Most Valuable Player), M.I.P. (Most Improved Player) en M.D.P (Most Disciplined Player). Tevens sluiten wij het seizoen af met een gemixt toernooi, en activiteiten er omheen. In de voorgaande jaren hebben we o.a. gedaan aan sponsorschieten, dunk-contest, 3-point shoothout.

Wedstrijden

Als spelend lid zal je één wedstrijd per week spelen (uitzondering daar gelaten). Deze zullen over het algemeen in het weekend worden gespeeld. Daarbij word er ook verwacht dat je soms taakt (fluiten of tafelen).

ik wil wedstrijden spelen!

Uitproberen?

Wil je het eerst even proberen? Geen enkel probleem. Ieder aspirant lid bieden we de gelegenheid om driemaal geheel kosteloos mee te komen trainen en te kijken of de sport is wat diegene ervan verwacht.

Laat wel van te voren even weten dat je komt, zodat wij de coach/trainer op de hoogte kunnen stellen. Ook als je er niet helemaal zeker van welk team het beste bij je aansluit kun je een email sturen naar tryouts@rotterdamzuid.com

neem contact op