Lid worden

 

Persoonlijke Gegevens


Graag een pasfoto van jezelf uploaden zodat wij onze leden kunnen herkennen en kunnen doorgeven aan Nederlandse Basketbal Bond

 

Soort lidmaatschap

LET OP: Inschrijvingen voor Spelend lid, trainend lid of kabouters kan alleen tussen 1 februari en 30 juni

Voordat je je kunt inschrijven als spelend lid, dien je eerst verplicht deel te nemen aan try-outs. Bezoek onze try-out pagina om jezelf in te schrijven. Heb je al drie keer aan try-outs deelgenomen? Vul dan hieronder jouw persoonlijke try-out code in die je bij je inschrijving hebt ontvangen. (Let op! Hier wordt streng op toegezien)

 

Verklaring

Als je eerder lid bent geweest van een basketbalvereniging, dan dien je een schuldvrijverklaring en een identificatiekaart van NBB bij inschrijving te overleggen.

Voogd/Verzorger contactgegevens

Taken en Plichten

De vereniging heeft een nieuw vrijwilligersbeleid geïmplementeerd, met als doel dat elk lid of ouder bijdraagt aan vrijwilligerstaken. Deze taken kunnen variëren, zoals het draaien van een bardienst, assisteren bij jurytaken, of ondersteunen bij scheidsrechterstaken. De specifieke taak die iemand op zich neemt, wordt bepaald op basis van de beschikbare keuzemogelijkheden hieronder.

Kies minimaal 3 taken

De verplichte taken moeten gedurende het seizoen minimaal 8 keer worden uitgevoerd, met uitzondering van het teammanagerschap, dat geldt voor het gehele seizoen. Niet voldoen aan deze taken kan leiden tot uitsluiting van trainingen en/of wedstrijden voor uw kind(eren). Na uw keuze zullen we contact met u opnemen en in overleg een indeling maken

Kinderen van 4 tot en met 17 jaar van ouders die maximaal 120% van het minimuminkomen verdienen, komen in aanmerking voor het fonds. Meer informatie kunt u terecht bij jeugdsportfonds.

Het lidmaatschap wordt van kracht zodra naast de inschrijfkosten ook een aanbetaling is overgemaakt naar de Rotterdam Zuid Basketballvereniging. Voor het resterende bedrag ontvangt u een digitaal verzoek.

  • Eenmalige inschrijfkosten + administratiekosten : € 25,50
  • Aanbetaling: €50,00

 
Totaal: € -

Lees hier onze algemene voorwaarden en onze huisregels en gedragscode

Let op: Inschrijvingen alleen mogelijk tussen 1 februari tot 31 mei

Ondertekening*